Za korisnike

Što je Check-In

CheckIn je opcija kojom kažete da ste bili na nekom mjestu

Čekiranje je omogućeno na lokaciju profila koji je pravno lice  - kompanija

Niste limitirani kada i koliko puta se možete čekirati na odredjenu lokaciju

Uvjek možete obrisati svoje prethodne CheckIn-e

Čekiranje se vrši tako što kada se nalazite na profilu korisnika, aktivirate opciju "CheckIn" da dodate svoje čekiranje

Ako ste prethodno bli na tom mjestu (profilu) tada vidite i svoja prethodna čekiranja koja možete obrisati opcijom "Delete"

Prilikom čekiranja možete i dodati poruku koju vide svi korisnici, kao komentar na profil